Melchior Interior

Beautiful &  stylish get inspired for you slick home interior

Melchior Interior

The Brief

Melchior Interior is een Nederlandse interieur retailer met showrooms in Den Haag en Amstelveen waar hoogwaardig design meubilair wordt getoond en verkocht. Melchior Interior is gespecialiseerd in modern meubilair en accessoires van zowel de meest gerenommeerde labels als van eigen makelij. Voor Melchior Interior hebben we een aantrekkelijke website ontwikkeld waar alle producten in de showrooms te bewonderen zijn.

Schitterende techniek

Omdat deze site is bedoeld als showroom / webshop, hebben we ons best gedaan om alle design artikelen zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen. Dat hebben gedaan door van iedere webpagina met recht een plaatje te maken, met grote foto’s en aantrekkelijke animaties.

De homepage is een zogeheten custom image annotation, wat betekent dat wanneer je de cursor over een afbeelding sleept, de prijs zichtbaar wordt. Dit werd mogelijk gemaakt door de beste front-end developers uit ons team.

Van deze tijd

Melchior’s website werd zo ontwikkeld dat de stijl goed past bij het concept: eenvoudig, maar met een twist. Stylisch, maar helder. En altijd van hoge kwaliteit.

The user interface design is bedoeld om gebruikers te helpen het beste uit hun website te halen, zoals groot-formaat foto’s, een korte beschrijving van het product en de prijs.

Technologies used

Drupal 8
PHP 7
MySQL
HTML5
CSS3
JavaScript
jQuery
Ajax

Melchior Interieur
  • tablet view
  • mobile view