Onze diensten

Ons team heeft 14 jaar ervaring in de webdevelopment. Zodoende hebben we eigen Uniqode Principles ontwikkeld welke wij altijd volgen.  

 

Outsource

Wanneer IT niet jouw corebusiness is, is het vaak verstandig om software of webontwikkeling uit te besteden.  Softwareontwikkeling is een specialisme, het beste resultaat vereist een hoge mate van toewijding en kennis.  Als u een complexe software systeem wilt bouwen, kan het uitbesteden van de ontwikkeling van het project u meer tijd geven om zelf op de zakelijke kant te concentreren. We bouwen altijd elke software volgens de "single responsibility" principe en we passen altijd de "principles of agile development" toe op al onze projecten. 

Bij al onze projecten maken wij gebruik van tried-and-tested technologiën zoals Drupal, React en Angular. Ook kan men kiezen uit veel verschillende CMS systemen, onze lichte voorkeur gaat wel vaak uit naar het stabiele CMS van Drupal.

Uniqode's "Do It Yourself" optie

Wanneer de software oplossing zelf jouw core business is, dan is het van belang dat je zelf de regie kan behouden. Als dit wilt behouden, maar niet over de technische kennis beschikt om de oplossing door te ontwikkelen, dan kan Uniqode daar bij helpen. Wij bieden de mogelijkheid van In-House development in combinatie met project management, advies en team management.

Software productie

Strategie & Development

De software welke wij bouwen is altijd modulair en opgebouwd volgens de "single responsibility principle". Onze code is opgebouwd in modules, waarbij elke module een eigen functie heeft. Dit heeft een groot voordeel in de schaalbaarheid en onderhoudsmogelijkheden van een website. Wanneer je iets wilt aanpassen, hetzij toevoegen, hetzij verwijderen, veranderen we de code enkel op die ene plek waar het noodzakelijk is. Dit kan dan zonder dat het gevolgen heeft voor de rest van je website. 

Elk project, van websitebouw tot consultancy traject, wordt volgens de agile methodiek uitgevoerd. Wij vinden het tevens erg belangrijk dat wij bij elk project continu, vaste overleg en feedback momenten inplannen. Dit waarborgt dat we altijd een product of dienst leveren waar de klant inspraak en behoefte aan heeft.

Design
Voor elk type project kunnen wij custom made design maken, dit kan variëren van digitaal tot aan handgemaakt authentieke designs. Elk design is een perfecte balans tussen functionaliteit, authenticiteit en klantwensen. Total branding en huisstijl make over kunnen ook worden uitgevoerd.

 

Maintenance
Als Uniqode hechten we ook erg veel waarde aan onze dienstverlening, zo ook aan de webonderhoud. Doorgaans voeren wij de website onderhoud uit voor al de websites die wij zelf hebben gebouwd. Wanneer een website opgeleverd is maken wij altijd een voorstel op voor het onderhoud met hierbij al de mogelijkheden. Uiteraard ben je vrij om elders het onderhoud onder te brengen. 


Wij onderhouden ook websites die wij niet gebouwd hebben neem gerust eens contact hierover op om de mogelijkheden en voorwaarden te bespreken.

Consultancy

Analyzing the project & figuring out architecture and technology

Samen met onze opdrachtgever bepalen we de juiste keuze van technologie en architecture, deze keuze word gebaseerd op verschillende zaken zoals, functionaliteit, design en overige eisen. We willen zo duidelijk mogelijk begrijpen wat je doelstelling is met het eindproduct en de business begrijpen waarbinnen men actief is. Wie worden de gebruikers van het eindproduct en waarin moet het ondersteunen? 

Als alle relevante zaken duidelijk zijn kiezen wij welke technologie er gebruik moet gaan worden om te bouwen. 

Getting the right people on board

Wij helpen jou om het juiste team op te bouwen met gekwalificeerde mensen die specifieke rollen naadloos kunnen invullen. Hierbij komt wederom onze kennis van de business, technologieën en mensen van pas. Dankzij onze ervaring weten wij wanneer welke technologie en wanneer welke persoon nodig is. 

 

Setting up processes en uitvoering


Wanneer het team gevormd is, de technologie gekozen en de planning uitgewerkt en doorgesproken gaan we verder met de uitvoering. We definiëren telkens doelstellingen welke we meetbaar maken en gezamenlijk reviewen. Er worden evaluaties uitgevoerd en uiteraard ook gedurende de uitvoer wordt er agile gewerkt. Dankzij ons open en heldere communicatie met onze opdrachtgever voorkomen wij onaangename verassingen en zijn wij in staat, vaak verassend, effectief en snel te werken. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Uniqode Consultancy? Neem dan gerust eens contact met ons op.

 

heb je een project?

Praat met ons